GODFAR.DK - BLOG

GODFAR.DK - BLOG

Fædres ret til deres børn og børnenes ret til deres far !

GODFAR er en hjertesag og vi kæmper vi for noget så basalt, som:

Fædres ret til deres børn og børnenes ret til deres far !

For alles bedste !!!

Læs mere her:
www.godfar.dk
eller skriv til os på:
e-mail : godfar@godfar.dk

LOVGIVNINGEN SKAL LAVES OM

FÆDRES RET TIL DERES BØRNPosted by Søren Tue, October 04, 2016 09:49:16

Kære Alle Gode Fædre - Jeres Børn og Jeres Familier og Venner

Her lige første skud på stammen i vores nye blog på Godfar.dk om :

Fædres ret til deres børn og børnenes ret til deres far.

HVAD ER DER GALT MED FÆDRET RET TIL EGNE BØRN ???

Jeg må heller omskrive det til : HVAD ER IKKE GALT PÅ DET HER OMRÅDE ??? :-)

Godfar.dk mener, at når man vælger at få børn sammen, så har man samtidigt både ret og pligt til sit eget biologiske barn/børn, i fuld ligestilling med mor.

MEN . . . som alle love og systemer på det familieretslige område ER i dag - og specielt i juraen - er det ABSOLUT IKKE TILFÆLDET ! Mødre har alle rettigheder til et fælles barn og fædre skal hver dag slides op i fejlagtige, menneskenedbrydende kampe - BARE - for at kunne være sammen med sit eget barn og give det sit forældreskab.

Det er faktisk så grelt, at mødre faktisk kan "røve" de fælles børn - FULDT UD BAKKET OP AF JURA OG ALLE OFFENTLIGE INSTANDSER - og ingen kan eller vil gøre noget ved det. Derfor er Godfar.dk sat i verden. Det må ikke være sådan - det skader vores børn !

Vi tænker heller ikke det var hensigten, da vi bad vores politikere om at lave lovene om, og som skrev de nye lovtekster i hhv. Forældreansvarsloven og CPR-Loven, og det er tydeligt, at man hænger i et ældgammelt verdensbillede fra fortiden, hvor "MOR" var en eneste forælder. Sådan er verden ikke i dag !

Vi ved fra os selv - og fra alle vores medlemmer - at fædre i dag både KAN og VIL deres børn 100 % og de er gode, kompetente, kærlige fædre og forældre. (untagelser findes også - de er ikke tænkt ind i Godfar.dk)

Derfor vil vi gerne i dialog med alle gode fædre, og vi vil gerne samle alle gode fædre, og de alle gode fædre-initiativer på nettet, i GODFAR.DK.

Vores mission er, at vi VIL have lige ret og pligt til, at give vores børn al den tid, kærlighed, omsorg og nærvær - og alt det gode i livet, som ligeværdig forælder med mor.

DERFOR ER DET FØRSTE DER SKAL ÆNDRES, LOVEN OM BARNETS LIGE RET TIL BEGGE FORÆLDRE OG BEGGE FORÆLDRES LIGE RET TIL FÆLLES BARN !

Alt andet giver ikke mening !

FOR BARNET SKAL DET HEDDE : Barnet har lige ret til og lige ret til adgang til begge forældre og begge forældre har ligeligt ret og pligt til kunne udøve sit forældreskab til deres fælles børn.

Det vil blandt andet sige, at man i en familieopbrudssituation, ret juridisk, starter med lige ret til fælles biologiske børn. Så må forældre i første omgang se på hvad de vurderer er den bedste del-familie-løsning for netop deres børn, men det starter ved en deleordning på 50/50, da det nu endeligt er dokumenteret, at børn har BEDST af at have lige meget kontakt til både mor og far - uanset alder.

Derudover skal CPR-loven underordnes Forældreansvarsloven, så man respekterer at bopæl er noget man søger via Statsforvaltningen og hos domstolene, og at en forælder ikke kan bare kan "fravriste" den anden forælder et fælles barn via CPR-loven ved, at tilbageholde et barn fra den anden forælder. Gør man det - UDEN MEGET MEGET ALVORLIGE GRUNDE - skal det være strafbart.

Det er en af de første tiltage der skal sikre at børn sikres lige adgang til begge deres forældre og en forælder ikke bare kan afskære den anden forælder af egoistiske årsager eller forsmåethed. Det gavner ikke et barn !

Og meget mere kommer til :-) Det er tungt arbejde, det her. Men det er UFATTELIGT VIGTIGT for vores børn, det samlede forældreskab omkring vores børn og vores samfund, som helhed.

Vi håber du vil være med til a forbedre børnenes og fædres verden på dette område sammen med os, så skriv gerne her på bloggen eller til os på godfar@godfar.dk, så vi kan arbejde på sagen, sammen.


På forhånd tak for din tid :-)

God dag på GODFAR.DK


De Bedste Hilsner,


Søren Dresmer-Hansen,
Formand for Fædrenetværket GODFAR.DK

www.GODFAR.DK

http://blog.godfar.dk

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.